• +31402405650
  • info@gaiarefashioned.com
  • Son en breugel

Diensten

GAIA Refashioned zet zich in voor een circulaire economie door producten terug te halen en te recyclen, zowel nieuwe circulaire als bestaande niet-circulaire producten die aan kwaliteitscriteria voldoen voor hergebruik. GAIA Refashioned richt zich met name op de textiel (textielrecycling) en schoenen branche. Maar samen met GAIA Circulair halen we onder andere ook werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen op. Deze sorteren we en maken zoveel mogelijk nieuwe grondstoffen en producten. Een zeer belangrijk onderdeel hierin is de ketensamenwerking binnen een netwerk aan bedrijven in Europa. 

Bij een eerste vrijblijvende kennismaking zal een specialist contact opnemen om het traject te bespreken en te bepalen welke afvalproducten aanwezig zijn. Hierbij wordt gekeken naar de oorsprong van het afval. Tenslotte kan gebruikt textiel, schoenen of werkkleding waardevolle grondstoffen bevatten die opnieuw worden ingezet als ruw materiaal of grondstof.

Tijdens de afspraak zullen we bekijken of er inzamelmiddelen nodig zijn voor het inzamelen van de afval producten. Daarnaast zullen we bespreken of je gebruik wilt maken van onze slimme inzamelboxen en of je wilt dat wij deze bij jou op locatie komen ophalen. Je kunt er ook voor kiezen om het afval zelf af te voeren door middel van het versturen van een pallet naar ons adres in Uden waar de producten zullen worden gescheiden en ontmanteld.