• +31402405650
  • info@gaiarefashioned.com
  • Son en breugel

Training & Workshops

Binnen ons bedrijf GAIA Refashioned hebben we het voorrecht om een collega te hebben die gespecialiseerd is in duurzaamheid, Kalkidan Melesee. Zij heeft Sustainability Science gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is toegewijd aan de Global Goal 2030. In 2015 stelde de Verenigde Naties unaniem 17 Global Goals voor duurzame ontwikkeling vast. Deze ambitieuze doelen vormen een gedeelde agenda voor alle lidstaten om duurzame ontwikkeling te bevorderen en te streven naar een betere wereld tegen 2030.

Onze keynote speaker Kalkidan zal zich richten op het geven van workshops en trainingen aan bedrijven die hun medewerkers meer bewust willen maken van duurzaamheid, maar ook van de verschillende onderdelen van deze Global Goals. Haar aanpak is erop gericht deelnemers een goed begrip en beheersing van de onderwerpen te bieden en deze kennis in de praktijk te brengen door hen bewust te maken van een persoonlijke bijdrage hieraan. Ze is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelen van onze klanten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de samenleving en de planeet.

Voor elke trainingsmodule ligt de nadruk op het goede begrip en de beheersing van de onderwerpen door de deelnemers en op het in de praktijk brengen van de concepten via oefeningen, discussies en verschillende communicatiemedia. Door deze aanpak zullen deelnemers niet alleen kennis opdoen, maar ook in staat zijn duurzame concepten toe te passen in hun dagelijks werk/leven.

Ben je geïnteresseerd vul ons contact formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op.